• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
В університеті будуть проведені ремонтні роботи на суму понад 1 мільйон гривень

В університеті будуть проведені ремонтні роботи на суму понад 1 мільйон гривень

Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім.В.Винниченка виборов фінансування для двох проєктів з реконструкції вузу. Гроші надійдуть з Фонду розвитку закладів фахової передвищої та вищої освіти. На конкурс, що його оголошувала комісія Міністерства освіти і науки України, наш університет подавав 4 проєкти. Два з них перемогли і будуть реалізовані у 2021 році за спільного фінансування — 200 тисяч буде взято з бюджету університету і 1 мільйон гривень — за рахунок коштів Фонду.

В планах реконструкції — осучаснити систему пожежної безпеки першого корпусу та відремонтувати котельню, що опалює студентський гуртожиток на Полтавській.

«На жаль, в Україні останнім часом трапилось кілька подій, що змушують ретельніше подбати про пожежну безпеку навчального закладу. Наші викладачі і студенти мають бути спокійними за своє життя і здоров’я. А опалення гуртожитку на Полтавській давно потребувало втручання. Погодьтесь, готувати конспекти чи читати підручники краще, коли не мерзнеш», коментує ректор університету Євген Соболь.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись