• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
У ЦДПУ на державну форму навчання переведено 26 студентів-комерційників

У ЦДПУ на державну форму навчання переведено 26 студентів-комерційників

Щороку в кінці вересня – на початку жовтня студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка, що навчаються на комерційній формі навчання, отримують можливість перейти на місця, що фінансуються за кошти державного бюджету.

На початку 2021-2022 навчального року форму навчання з комерційної на державну змінили 26 студентів різних спеціальностей з усіх 5 факультетів університету.

Нагадуємо, студенти державної форми мають можливість отримувати стипендію за відмінне навчання та активну участь у житті факультету та університету. Списки стипендіатів формуються за рейтинговою системою.

Крім того, на факультетах присуджуються іменні стипендії, за поданням університету призначаються стипендії, що фінансуються облдержадміністрацією та Офісом Президента України.

Практика переводів студентів комерційної форми на державну форму навчання відкриває молоді нові перспективи і можливості для реалізації та дає університету змогу заохотити своїх активних та талановитих студентів у їхньому прагненні до здобуття вищої освіти.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись