• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Cтуденти кафедри технологічної освіти були кращими на виставці

Студенти і викладачі  кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності Кіровоградського державного педагогічного університету  імені Володимира Винниченка взяли активну участь у спеціалізованій виставці «Будівництво і ремонт. Реклама 2014», яку проводила Кіровоградська регіональна  торгово-промислова палата.

Гості виставки переглянули кращі моделі одягу, створені цього року студентками спеціальності «Технологічна освіта» під керівництвом викладачів кафедри доцента О.Єжової, старших викладачів Л.Чистякової, Т.Куценко та інших.

Перша колекція, створена руками студентів 51 групи, «Вектор стилю» складалася з базових речей, які мають бути в гардеробі кожної стильної дівчини (доцент В. Гур’янова). Такі речі поєднуються з різними аксесуарами, створюючи кожного разу новий образ. У цій колекції гармонійно поєднані сучасні та фольклорні елементи.

Як природа розквітає навесні, убираючись у веселкові кольори, так і дівчата починають квітнути з природою. Колекція «Ля фльор» створена студентками 41 групи (старший викладач Т.Куценко). Вона складається з яскравих уквітчаних суконь.

Третя колекція «Вишивкове літо» представили студенти 31 групи (старший викладач Л.Чистякова). Вони власноручно оздобили вишивкою гарні, святкові плаття, які надзвичайно активно були сприйняті присутніми.

В підготовці до виставки активну участь брали завідувачі кабінетів та лаборанти Т.Хріненко, Л.Лубенець, Н.Остпапчук та інші.

За підсумками роботи журі виставки університет нагороджено дипломом.

Інформація надана науковим відділом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись