• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДПУ підписав угоду про співпрацю з трьома олександрійськими коледжами

ЦДПУ підписав угоду про співпрацю з трьома олександрійськими коледжами

17 грудня 2021 року представники чотирьох навчальних закладів зустрілися для підписання угоди про налагодження співпраці та партнерства.

Ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Євген Юрійович Соболь, директорка Олександрійського політехнічного коледжу Савченко Лариса Миколаївна, директор Олександрійського фахового коледжу культури та мистецтв Бажанов Іван Михайлович, директор Олександрійського медичного коледжу Бойко Микола Сергійович уклали договір про співробітництво, метою якого є підвищення рівня науково-методичної, навчально-виховної, педагогічної, профорієнтаційної та іншої взаємодії між навчальними закладами.

Умови угоди передбачають, що університет та коледжі будуть активно розширювати взаємозв’язки та взаємодопомогу у кількох напрямах — науковому, методичному та освітньому, а також здійснювати обмін досвідом з впровадження новітніх технологій навчання у освітній процес шляхом розробки та апробації наукових та науково-методичних досліджень.

Крім того, заклади домовилися про співпрацю у сфері інформаційних та консультативних послуг, підвищення кваліфікації, підготовку аспірантів, обмін практикантами, упровадження мережевої освіти на базі коледжів з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування у фаховій діяльності.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись