• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДПУ та Onix домовились про співпрацю

ЦДПУ та Onix домовились про співпрацю

17 червня 2022 року відбулася зустріч між ректоратом ЦДПУ ім.В.Винниченка та керівництвом компанії Onix. Також на зустрічі були присутні викладачі та кращі студенти спеціальності 122 Комп'ютерні науки. В ході зустрічі обговорювались питання співробітництва та запровадження низки спільних проєктів.

Зокрема, сторони погодили проходження студентами факультету математики, природничих наук та технологій практики під керівництвом провідних ІТ-фахівців компанії Onix. У рамках програми виробничого навчання буде реалізовано проєкт з цифровізації університету. Амбітні плани авторів проєкту мають на меті створення унікального застосунку, корисного і цікавого і для студентів, і для викладачів ЦДПУ - своєрідний "університет в смартфоні".
Передбачається, що додаток стане одним із практичних кроків до масштабної організації цифрового освітнього середовища, що його почав університет ім. В. Винниченка.
Практика надасть можливість студентам у команді стейкхолдерів отримати цінні практичні навики, проявити всі свої найкращі якості і в подальшому - працевлаштуватися в компанії Onix. https://fb.watch/dNsQHWtTdn/

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись