• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

У «Науковому ліцеї» відбулося вручення дипломів

25 червня 2022 року у залі обласної філармонії відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам ліцею «Науковий» Міської ради міста Кропивницького. Наші друзі та партнери цього року мають рекордну кількість випускників – 210, і з них 24 отримали «золоту» медаль.

Зі сцени головної концертної зали області ліцеїстів та ліцеїсток вітали директор ліцею «Науковий» Наталя Чередніченко та ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка Євген Соболь.

«Вважаю, вони героїчні! І педагоги, і учні. Ще ніколи нам не доводилось працювати і навчатись в таких обставинах, як маємо зараз. Але вони справились! Не розгубились, налагодили контакт, підтримували один одного, і дійшли до мети! — зазначив ректор університету у своєму привітанні у соцмережах. — І не просто закінчили навчальний рік і навчальний заклад. А закінчили з класними результатами! Дивився на них і моя впевненість у тому, що Україна переможе, буде заможною, привабливою – стала ще міцнішою!»

Творчими подарунками для глядачів стали виступи актора Романа Бутовського, народного ансамблю бального танцю ЦДПУ ім. В. Винниченка «Конвалія» та його солістів Єви Спінул та Івана Вустілки, соліста філармонії Артема Гасленка та Академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» Кіровоградської обласної філармонії.

Щиро вітаємо друзів і колег з ліцею «Науковий» з успішним закінченням навчального року та випуском ще одного покоління розумної, активної і талановитої молоді.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись