• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Шановні колеги, студенти, громадо!

Шановні колеги, студенти, громадо!

Сьогодні, у дні найвищого напруження на всіх фронтах - військовому, економічному, культурному - ми щодня постаємо перед новими викликами та вимогами часу, переглядаємо пріоритети та відкриваємо нові горизонти, вкотре усвідомлюємо життєво важливу цінність якісної вищої освіти і її незаперечну роль у справі розбудови українського громадянського суспільства та державності.

Історичні часи вимагають історичних рішень та дій. Щоб не просто вижити, але розвиватися і закладати міцний фундамент для майбутньої відбудови та процвітання - ми теж повинні змінюватися.

Саме тому трудовий колектив університету на чолі з ректором Євгеном Соболем прийняв - а Міністерство освіти і науки України підтримало - рішення про зміну назви Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка.

Нинішнім рішенням відкриваємо шлях до нових спеціальностей і освітніх програм, до нових можливостей для наших студентів та випускників, до нових академічних вершин і професійних горизонтів  для наших викладачів — відкриваємо нову сторінку історії нашого університету, закладу класичної і багатопрофільної вищої освіти.

Плекаймо традиції якісної освіти! Рухаємося вперед, до нових перемог! Віримо в себе, віримо в ЗСУ, віримо в Україну!

Наказ Міністерства освіти і науки України "Про перейменування Центральноукраїнського державного педагогіного університету імені Володимира Винниченка"

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись