• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Зміцнюємо дружбу з коледжами Олександрії

Зміцнюємо дружбу з коледжами Олександрії

Ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка професор Євген Соболь з робочим візитом відвідав Олександрію. Там він зустрівся з керівницею Олександрійського політехнічного коледжу Ларисою Савченко, Олександрійського медичного коледжуНаталією Сергієнко, керівниками Олександрійського фахового коледжу  культури і мистецтв Іваном Барановим, Олександрійського педагогічного фахового коледжу імені Василя Сухомлинського Анатолієм Литвином, та вручив подяки директорам та колективам за плідну співпрацю та професійну роботу у сфері підготовки майбутніх фахівців.

За словами ректора, цьогоріч багато випускників цих закладів обрали наш університет для здобуття вищої освіти: «Переконаний, така співпраця зміцнить регіон. Адже наші кращі випускники, здобуваючи освіту в межах області, частіше за все і працювати залишаються на Кіровоградщині. Це вирішує і проблему браку молодих кадрів, і демографічну проблему з відтоку населення до великих міст».

Наступним кроком з розвитку молодіжної політики є розбудова партнерських зв’язків з майбутніми роботодавцями. Для цього університет активно налагоджує співпрацю зі стейкхолдерами, залучає до активного діалогу представників органів місцевого самоврядування, бізнесу,  освітніх закладів та просмислових підприємств. Нам є що запропонувати і чим поділитися. Працюємо далі!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись