• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ЦДУ ім. В.Винниченка став одним з організаторів міжнародного онлайн-вебінару!

18 вересня 2023 року на базі Університету комп’ютерних наук і технологій STEKOM (Семаранг, Центральна Ява, Індонезія) у співпраці з  Центральноукраїнським державним університетом імені В.Винниченка (Україна), Університетом HELP (Малайзія), Західно-Каспійським університетом (Азербайджан), Асоціацією промислових та професійних громад (PERKIVI) та Індонезійською асоціацією вчителів (PTIC) пройшов міжнародний онлайн-вебінар «Think Fast, Talk Smart: Communication Techniques for Public Speaking» (Техніка спілкування під час публічних виступів).

3

У вебінарі взяли участь представники з-понад 5 країн. Дослідники з багатьох наукових центрів Індонезії, Малайзії, Азербайджану та інших країн обговорили і проаналізували техніки публічних виступів.

Від нашого університету представником на вебінарі був викладач кафедри педагогіки та спеціальної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Ляшенко Ростислав Олександрович. Він виступив із ґрунтовною  доповіддю «Aspects of pedagogical communication techniques for public speaking». Ростислав Олександрович проаналізував дане питання крізь призму свого педагогічного досвіду і поділився ним з іншими спікерами та слухачами.

Дякуємо організаторам конференції за співпрацю та цікаві дискусії щодо обговорення актуальних проблем освіти та науки!!!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись