• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Співпраця заради висококваліфікованого фахівця

Співпраця заради висококваліфікованого фахівця

Сучасні умови розвитку вітчизняної освіти потребують постійного діалогу, плідної взаємодії закладів вищої освіти та їх стейкхолдерів. Адже працедавці зацікавлені в отриманні висококваліфікованих професіоналів, що відповідають суспільному замовленню. Саме тому заклад вищої освіти спрямовує свою діяльність на підготовку конкурентоспроможних на ринку праці випускників. Запорукою успішної та якісної підготовки майбутніх фахівців є співпраця зі стейкхолдерами.

19 жовтня 2023 року укладено Договір про співпрацю між Центральноукраїнським державним університетом імені Володимира Винниченка, Музичною школою № 1 ім. Г.Г. Нейгауза міста Кропивницького та  Дитячою школою мистецтв міста Кропивницького.

З боку Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка участь у підписанні договору про спіпрацю взяли участь ректор професор Соболь Євген Юрійович, декан факультету педагогіки, психології та мистецтв професор Галета Ярослав Володимирович, гарант освітньої програми 011 Освітні, педагогічні науки (Позашкільна освіта) Савченко Наталія Сергіївна. З боку партнерських закладів ‒ директори Малявкіна Євгенія Вікторівна та Царенко Андрій Миколайович.

Обидві сторони розуміють вагомість ролі позашкільної освіти в розвитку держави, суспільства та людини, необхідність і важливість співпраці у справі підготовки конкурентоспроможних фахівців позашкілля з вищою освітою та керуються прагненням до взаємовигідних дружніх відносин співробітництва та партнерства.

Під час зустрічі розглядався кожний з векторів розвитку позашкільної освіти та системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців системи позашкільної освіти з метою задоволення потреб закладів позашкільної освіти. Було розглянуто питання активізації професійної орієнтації особистості на педагогічні спеціальності мистецького профілю, залучення до здобуття повної вищої освіти та підготовки фахівців позашкільної освіти, підвищення професійної компетентності педагогів позашкільної освіти шляхом пожвавлення співпраці закладів позашкільної освіти та вищої освіти, підготовки наукових та навчально-методичних праць – наукових статей, монографій, посібників, навчальних програм, методичних рекомендацій. Обговорили співробітництво у сфері підготовки фахівців позашкільної освіти, стажування педагогічних працівників та виконання сумісних наукових досліджень.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері, емоційно, змістовно і результативно.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись