• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Продовження профорієнтаційних заходів кафедри мистецької освіти

Продовження профорієнтаційних заходів кафедри мистецької освіти

5 березня відбувся черговий профорієнтаційній захід кафедри мистецької  освіти  з учнями 11-х класів  Комунального закладу "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 - дитячий юнацький центр "Лідер" Кіровоградської міської ради Кіровоградської області". Організатори зустрічі проф. А. Растригіна та доц. С. Дьомін  розповіли учням про унікальність освітньо-професійної програми «Середня освіта (Музичне мистецтво). Арт комунікації», за якою навчатимуться майбутні студенти ЦДУ в 2024/25 навчальному році.

Випускники отримали відповіді щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, умов вступу на нашу спеціальність. Учні дізналися про можливість стати не тільки вчителями музичного мистецтва та професіоналами вокального, диригентсько-хорового, інструментального виконавства, а й шанс здобути знання й навички арт-комунікаційної взаємодії через музику для підтримки ментального здоров’я дітей і дорослих.

Перед виступом народного артиста Сергія Дьоміна та студентів Миколи Заставнюка, Максима Циганка, Олени Шкіль і Ганни Усік школярі дізналися про фахове зростання кожного з них. Старшокласники почули розповідь від студентки, яка вступила на перший курс без музичної освіти, і хлопців, котрі вступили до нашого університету на спеціальність «Музичне мистецтво» після закінчення музичного коледжу. Свою історію розповіла й дипломована професіоналка, що отримала диплом магістра і пов’язує професійну кар’єру зі вступом до аспірантури.

Попри повітряну тривогу, концерт відбувався в укритті. Одинадцятикласники зацікавлено слухали всіх виконавців, аплодували й після відбою тривоги та закінчення концерту ставили запитання щодо вступу.

Висловлюємо найщирішу подяку директорці навчального закладу Дубівці Олені Олександрівні за теплий прийом і запрошення нас на батьківські збори для детального обговорення перспективи навчання їхніх дітей у нашому університеті.

 Статтю підготувала проф. А. Растригіна

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись