• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Профорієнтація у громадах триває

Профорієнтація у громадах триває

07 березня 2024 року представники ЦДУ ім. В. Винниченка – Ольга Манойлова, Карина Мала та Кирило Панченко відвідали КЗ «Компаніївський ліцей», де зустрілися з учнями 10-х та 11-класів. Щороку значна частина випускників цієї школи обирає для здобуття майбутньої професії саме наш Університет.

Під час заходу познайомили наших абітурієнтів не лише зі спеціальностями, а й нововведеннями вступної кампанії 2024 року та студентським життям у закладі. І попри сигнали повітряної тривоги зустріч відбулася, а інтерес до вищої освіти надихає нас із колегами на нові ідеї.

2

До речі, Компаніївський Ліцей став базою для проходження педагогічної практики для наших бакалаврів – Анни Гасленко та Аліни Жосу, а також магістрів – Максима Брички та Валерії Мандрійчук.

Дякуємо нашим партнерам за постійну співпрацю, а особливо – директорці ліцею – Наталії Дмитрівні Потєхіній та її заступниці – Наталі Олександрівні Придвір.

Зустрічі у громадах відбуваються в межах обласного профорієнтаційного проєкту «Хочу тут вчитись». Будуймо майбутнє регіону разом!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись