• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Винниченко в радісній задумі…

У звичній задумі, але з блиском у бронзових очах, що передався від розмаю синьо-жовтих кольорів, мережива вишиванок та патріотичного запалу, зустрів вступників 2014 року, їхніх батьків, професорсько-викладацький склад та поважних гостей патрон Кіровоградського державного педагогічного університету Володимир Кирилович Винниченко. Біля підніжжя його пам’ятника відбулася щорічна посвята у студенти й ліцеїсти.

Першокурсників та учнів педагогічного ліцею, які після урочистої ходи вишикувалися у стрункі шеренги, вітали ректор університету професор Олег Анатолійович Семенюк, заступник голови обласної державної адміністрації Віта Вікторівна Атаманчук та голова обласного комітету профспілки працівників освіти і науки Світлана Леонідівна Скалько.

Привітання й настанови, хвилина мовчання в пам’ять про героїв, які поклали свої життя на олтар незалежності України, – усе сплелося в щемливу мить для тих, хто взявся за непросту справу – невтомною працею вибудовувати інтелектуальний і духовний фундамент потужної європейської держави.

Учасників та гостей свята вітали виконавці та колективи вишу: народний ансамбль бального танцю «Конвалія» (керівник – Заслужений працівник культури України, доцент Ігор Спінул), народний оркестр популярної класичної та сучасної української музики «Юність» (керівник – Заслужений працівник культури України, доцент Геннадій Бродський). студентка мистецького факультету Людмила Таран.

Першокурсниці факультету фізичного виховання кандидати в майстри спорту з гімнастики художньої Фесок Вікторія і Басс Юлія (виступ підготувала майстер спорту, доцент Ольга Шевченко) подарували глядачам оригінальну композицію, продемонструвавшии високі можливості вступників 2014 року.

Пісенною молитвою за Україну вивершив свято Заслужений артист України доцент Сергій Дьомін.

Щирі вітання першокурсникам! Миру всім нам!

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись