• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Бібліотека чи Інтернет?»

22.09.2014 року студенти першого курсу природничо-географічного факультету відвідали Кіровоградську обласну  бібліотеку для юнацтва  імені О. М. Бойченка.  Там проводився захід? присвячений історії Кіровограда.  Співробітник бібліотеки Бондар Галина Павлівна приготувала для першокурсників цікавий захід «Історія кожного міста», а також тренінг.

Перед початком заходу студенти заповнили формуляри читача та були ознайомлені з роботою та правилами бібліотеки. А також вони отримали запрошення на творчі заняття, які проводяться кожної неділі.

Сам захід був дуже цікавим. Спочатку студенти переглянули чудовий відеофільм про Кіровоград, а потім презентацію, яка дала багато нової інформації з історії нашого рідного міста.

Студенти були дуже вражені побаченим і почутим, адже хто б міг подумати, що з нашим рідним Кіровоградом пов’язано так багато визначних людей, цікавих історій та неймовірних подій.

В кінці заходу бажаючі змогли переглянути книжкові виставки: «Поет розуму-серця – Дмитро Павличко » та « На хвилях народних мелодій».

По дорозі додому всі ділилися незабутніми враженнями та пообіцяли навідувати бібліотеку частіше, адже живе спілкування та шелест книжкових сторінок не можуть бути замінені Інтернетом.  

 

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись