• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Наші перемоги в День Туризму на Південному Бузі

gr 26-28 вересня 2014 року члени туристичного клубу «Мандри» КДПУ святкували Всесвітній день туризму у притаманному туристам-спортсменам стилі – брали участь у туристських змаганнях. Ці змагання відбулися на скелях річки Південний Буг біля міста Южноукраїнська Миколаївської області. Найдосвідченіші захищали честь Кіровоградської області на Чемпіонаті України зі спортивного гірського туризму.

Вперше за останні 12 років кіровоградські туристи-спортсмени взяли участь у Чемпіонаті України на найскладніших дистанціях п'ятого класу. До цього часу просто команд, готових виступати на такому рівні на Кіровоградщині не було. Команда готувалася на базі факультету фізичного виховання під керівництвом майстра спорту зі спортивного туризму, доцента О.В.Колотухи.

Команда під керівництвом капітана – кандидата у майстри спорту, випускника факультету фізичного виховання КДПУ Івана Котка спромоглася подолати обидві дистанції – «Скельні перешкоди» та «Гірські рятувальні роботи» і в підсумку зайняла високе сьоме місце, принісши залікові очки Кіровоградській області. В складі команди – студенти різних факультетів: Коваленко Катерина (факультет іноземних мов), Коваленко Максим (природничо-географічний факультет), Касап Світлана (факультет фізичного виховання), Горецький Іван (природничо-географічний факультет).

Ще дві команди турклубу «Мандри» взяли участь у змаганнях зі спортивного гірського туризму «Пам'яті товариша», де змагалися на дистанціях другого класу. Як і в минулому році тут наші здобутки найвищі – це перемога у змаганнях! У складі команд виступали – Ходаковська Ірина, Олексин Микола, Теслюк Євген, Карчукас Сергій (всі - природничо-географічний факультет), Шаповалов Владислав (фізико-математичний факультет).

gr

DSCN1099

DSCN1079

DSCN1077

Інформація надана ТК "Мандри".

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись