• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«АGROEXPO 2014»

За ініціативою наукового відділу Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка був учасником Національної агропромислової виставки «АGROEXPO 2014», яка проводилась у м. Кіровограді 3-5 жовтня 2014 року. Активну участь у підготовці та проведенні виставки взяли доценти І. Лівицька, О. Єжова, В. Чубар, С. Кононенко, С. Рябець, старші викладачі Т. Куценко, О. Щирбул, завідувачі лабораторій І. Чорноіван, Л. Аксьонова, В. Марченко та інші.

На виставці були представлені творчі роботи професорсько-викладацького складу та обслуговуючого персоналу кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності. Серед них — вироби декоративного мистецтва з дерева й металу, представлено дизайнерську та конструкторську діяльність студентів та викладачів кафедри, які в тій чи іншій мірі пов’язані з агропромисловим напрямком.

Виставку відвідало близько 5 тисяч осіб, серед яких майже 3 тисячі молоді, яка зацікавилась учительською спеціальністю “Технологічна освіта”, що готує фахівців з конструювання одягу, дизайну, автосправи, громадського харчування і дає змогу працювати у різних галузях державного та приватного господарства.

Інформація надана науковим відділом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись