• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Квест з командоутворення «STEP BY STEP»

21 жовтня на базі спортивно - оздоровчого табору «Буревісник», Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся квест  на командоутворення для студентів 1-го та 2-го курсів під назвою «Stepbystep».

Для тих, хто не знає, квест – це гра в якій приймає участь команда. Гравцям дається маршрут з локаціями і час на виконання цих завдань.

На відкриття завітав депутат міської ради Артем Стрижаков, доречі він є випускником трьох факультетів нашого університету. Артем Олегович привітав всіх і подарував профспілковому комітету студентів КДПУ ім. В. Винниченка ноутбук, який буде використовуватись для концертів у актовій залі університету.

В змаганнях прийняли участь команди всіх факультетів університету, загалом близько 100 учасників.

На учасників чекали найрізноманітніші завдання. Всього було 10 локацій. Час на виконання завдання 15 хвилин. За умови вдалого виконання команда отримувала фішку. Перша локація мала назву «Лабіринт» - команда із зав’язаними очима, не розмовляючи мала пройти визначену  відстань. Друга локація мала назву «Інтелектуальний футбол». Команда розділялась на 2 групи, які шикуються у формі гравців на футбольному полі (голкіпер, захисник, нападаючий) і відповідали на «легенькі» запитання куратора даної локації. Найулюбленішою локацією  учасників стала - «Павутина» - говорити не можна, треба пролізти через отвори всією командою, не торкаючись до павутини.    

За підсумками квесту маємо такі результати: 1 місце - природничо- географічний факультет, 2 місце – факультет іноземних мов, 3 місце – команда мистецького факультету. Всіх учасників по закінченні квесту пригостили смачною кашею та солодощами. Призерів нагородили солодкими призами, грамотами. Переможці ж  команда природничо-географічного факультету отримали квитки до льодової ковзанки «Слайз». Організаторами цього свята виступили Молодіжний центр КДПУ ім. В. Винниченка (керівник Самосьєв Олександр Сергійович) та профком студентів КДПУ (голова Бойко Сергій Вікторович). Як запевнили самі організатори такі змагання стануть постійними.

Інформацію надав Студентський профспілковий комітет.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись