• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Один з найкращих вузів України зустрів своїх першокурсників

Вчора, 31 серпня, традиційно в останній день літа Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка зустрічав своїх першокурсників з шаленими емоціями та гарним настроєм. Медіа–група університету не могла пропустити таку подію, тому готова поділитися емоціями з вами!

Близько восьмисот першокурсників розпочали захід урочистою ходою від семиповерхового корпусу. Зустрічали головних винуватців свята рідні та близькі люди, а також представники університету та влади біля пам`ятника В. Винниченку.

Привітали майбутніх педагогів ректор КДПУ ім. В. Винниченка Олег Анатолійович Семенюк та секретар міської ради Сергій Вікторович Бойко. Наголосили на тому, що першокурсники продовжують прославляти вуз та побажали наснаги у навчанні та новому студентському житті.

Після привітань відбувся святковий концерт, наповнений сюрпризами. Розпочали програму народний ансамбль бального танцю «Конвалія» з номером «Україна» під живий супровід оркестру популярної, класичної, сучасної, української музики «Юність».

Найголовніший та хвилюючий момент для усього студентства – проголошення клятви першокурсника: спів славетного гімна «Gaudeamus» та отримання студентського квитка.

Далі ми та усі присутні просто насолоджувалися дійством на сцені: виступами від Народного артиста України Сергія Дьоміна, вокал-бенду «D. Voice» та родзинкою програми - гуртом «Живий звук», який змушував підспівувати та пританцьовувати.

Також, неможливо не сказати про урочисте представлення нової емблеми до 95-річчя Кіровоградського державного педагогічного університету ім.. В. Винниченка, яка розміщена на стіні п`ятиповерхового корпусу.

Бажаємо студентам не забувати цей день та найшвидше «вливатися» в таке незабутнє та різноманітне студентське життя!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан". Фото Ольга Ткаченко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись