• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Не здавайся на шляху до своєї мрії!» – Андрій Руденко, мотиваційний спікер

Йти до своєї мрії, ніколи не здаватися, бути сильним, не падати духом, посміхатися, знайти свою справу по життю, не боятися труднощів – це ті питання, які постійно супроводжують людину в його думках. Він ставить собі ці питання та шукає на них відповідь, але секрет простий. Іноді, щоб відповісти собі на такі запитання, треба себе просто чимось змотивувати.

DSC 9667

Ні для кого не секрет, що у сучасному світі кожне молоде покоління відчуває себе набагато доросліше від свого справжнього віку. І це навіть добре, бо вони швидше шукають себе та своє покликання.

DSC 9668

Тому медіа-група університету вирішила відкрити проект для студентів нашого навчального закладу. В чому суть, запитаєте ви? Навчитися себе мотивувати та зростати психологічно, духовно та морально, адже це важливо для людини кожного віку.

DSC 9673

І першою відправною точкою був початок чогось нового. Фундація Регіональних Ініціатив на чолі з Дмитром Бабаком та Катерина Рисленко, медіа-група університету, вчора, 8 вересня, запросили першокурсників в актову залу Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка на 12.40 на зустріч з професійним бізнес-тренером, мотиваційним спікером, автором чотирьох книг та освітніх програм в галузі мотивації, саморозвитку, ораторського мистецтва, керівником тренінговового центру та тайм-менеджменту – Андрієм Руденком.

DSC 9676

До зали прийшло більш ніж 250 першокурсників. Студенти зізналися нам, що поки що не розуміють, що буде відбуватися. «Я прийшла послухати про мотивацію, бо вона важлива людині, тим паче, її іноді дуже не вистачає», - розповіла студентка факультету педагогіки та психології.

DSC 9688

«Переймаюся, щоб перша зустріч пройшла вдало, адже ми з Дмитром старалися зробити все максимально правильно та комфортно. Студенти зараз знаходяться в такій атмосфері, де можна спокійно розслабитися і просто слухати», – повідомила одна з організаторів заходу Катерина Рисленко.

DSC 9693

Андрій Руденко показав на особистому життєву досвіді, як досягати мрії, не боятися труднощів та виходити з зони комфорту. Поспілкувався з першокурсниками про мрію та відповідав на питання всіх охочих. Розповів історії відомих людей, які знайшли в собі сили та, переступивши через деякі бар`єри, зробили неможливе.
Спікер запропонував діяти, шукати своє покликання та надихав на нові звершення.

DSC 9698

Невимушена атмосфера, жарти та зацікавлені обличчя – дали свій результат. Студенти замислилися над саморозвитком та своїм майбутнім. За такою зустріччю дві години промайнули непомітно для всіх.

DSC 9709

Ми сподіваємося, що така освітня платформа допомагатиме студентам розкривати в собі нові горизонти та таланти для нових звершень!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись