• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

День фізичної культури та спорту України на факультеті фізичного виховання

7 вересня 2016 року факультет фізичного виховання розпочав ряд заходів до святкування Дня фізичної культури та спорту України. Відбулась зустріч студентів та професорсько-викладацького складу з головним редактором обласної газети «Спортревю NEW» Юрієм Ілючеком, який у складі спортивної делегації України на ХХХІ Літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро висвітлював хід і результати змагань.

9 вересня о 12.40 на факультеті фізичного виховання відбулася святкова лінійка і спортивно-масовий захід «Здорова молодь-здорова нація». Студенти мали змогу брати участь у змаганнях з футболу, волейболу пляжного, стрітболу. В результаті змагань з футболу перше місце посіла команда студентів І курсу. В змаганнях з волейболу пляжного серед юнаків найкращими стали студенти Сокуренко Дмитро (32гр.), Шмалько Денис (32гр.); серед дівчат – Грицюк Наталя (31гр., факультет іноземних мов), Орлова Інга (24гр, факультет педагогіки та психології). В змаганнях із волейболу пляжного (мікси: юнак та дівчина) перемогу вибороли студенти Шмалько Денис (32гр.) та Грицюк Наталя (факультет іноземних.мов). В змаганнях з стрітболу І місце посіли.серед юнаків Троценко Антон (34гр.), Геворгян Рубен (41гр.), Лучко Сергій (54гр.); серед дівчат перемогу здобули Григорьєва Яна (11гр.), Данилюк Олена (11гр.), Довженко Катерина (41гр.).

Даний захід відбувся за підтримки обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Спортивне свято продовжилося о 15.00 на спортивному мітингу до Дня фізичної культури та спорту у Ковалівському парку. Під час нагородження спортсменів і тренерів Кіровоградською державною обласною адміністрацією та відділом фізичної культури і спорту Кіровоградської міської ради відбулось вручення посвідчень майстрів спорту України наступним студентам факультету фізичного виховання: Бацулі Андрію – футбол (5 курс), Загальському Ігорю – футбол (5 курс), Кучеренку Олександру – футбол (5 курс), Фатєєву Дмитру – футбол (5 курс), Щедрому Артему – футбол (5 курс), Кондратенко Юлії – важка атлетика – випускниця факультету, Кравченко Анастасії – пауерліфтінг (1курс), Зіннеру Денису – гімнастика спортивна (1 курс), Костанді Марії – гімнастика художня (3курс), Майничу Роману – панкратіон (4 курс), що є підтвердженням якісної професійно-практичної підготовки майбутніх фахівців галузі фізичної культури і спорту.

Бажаємо подальших успіхів у навчанні та спортивних досягнень і перемог!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись