• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

На фізико-математичному факультеті відбувся ІІ (регіональний) етап Всеукраїнської та Міжнародної студентської олімпіади з програмування

16–17 вересня 2016 року на фізико-математичному факультеті відбувся ІІ (регіональний) етап Всеукраїнської та Міжнародної студентської олімпіади з програмування (АСМ) серед команд університетів Центрального регіону. На змагання прибули 33 команди програмістів з 16 вишів та 6 міст Кіровоградської, Дніпропетровської, Черкаської та Полтавської областей. Наш університет був представлений трьома командами: KSPU_NotFound, KSPU_LSD445 та KSPU_FatalError. Крім того у змаганнях поза конкурсом взяли участь 8 шкільних команд, які були визнані кращими у своїх областях за результатами першого етапу олімпіади.

У результаті змагань визначилися 6 команд, які братимуть участь у третьому етапі Міжнародної студентської олімпіади (1/2 фіналу) та змагатимуться за право брати участь у фіналі Міжнародної олімпіади. Ще шість команд (які посіли, відповідно, з 7-го по 12-те місце) візьмуть участь у змаганнях ІІ-ї ліги, де визначатимуться переможці Всеукраїнської олімпіади. Серед цих команд вперше за історію факультету та нашого вишу з’явилася команда з фізмату – KSPU_NotFound, яка у загальному заліку зайняла 8-ме місце.

Серед шкільних команд усі нагороди забрали команди випускника фізико-математичного факультету Валентина Івановича Мельника – учні Кременчуцького педагогічного коледжу імені А.С.Макаренка.

Більш детальну інформацію про Олімпіаду АСМ дивіться на сторінці фізико-математичного факультету.

Турнірну таблицю команд центрального регіону та фотозвіт дивіться на сторінці олімпіади.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись