• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

І Міжнародний науково-практичний форум «ІННОВАЦІЇ В НАУЦІ ТА ОСВІТІ: ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ»

12-17 вересня 2016 року в м. Варна (Болгарія) відбувся І Міжнародний науково-практичний форум «ІННОВАЦІЇ В НАУЦІ ТА ОСВІТІ: ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ», співорганізаторами якого є Центр стратегічних ініціатив та прогресивного розвитку (Україна), Інститут глобальних стратегій управління Національного університету «Острозька академія» (Україна), Варненський вільний університет імені Чорноризця Храбра (Болгарія). У роботі взяли участь близько 90 делегатів з Великої Британії, Польщі, Болгарії, Грузії та України.

Наш університет представляли кандидат педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та психології, вчений секретар Омельяненко Світлана Віталіївна та кандидат географічних наук, начальник науково-дослідної частини Сільченко Юлія Юріївна.

Слухачів пленарного засідання зацікавила доповідь Сільченко Ю. Ю. на тему: “Територіальне розміщення закладів освіти національних меншин України”. Омельяненко С. В. взяла участь у засіданнях дискусійного клубу щодо впровадження інновацій у освітню та наукову діяльність.

За результатами роботи форуму матеріали учасників розміщені в Міжнародному науковому журналі «GISAP: Economics, Jurisprudence and Management» (London, UK, ISBN), який індексується в 6 міжнародних наукометричних базах, учасники отримали сертифікат про підвищення кваліфікації у Варненському вільному університеті імені Чорноризця Храбра.

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись