• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

46-те Всеукраїнське свято театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» зустрічало гостей! Медіа-група на Хуторі «Надія».

Цієї суботи, 24 вересня, урочисто і пишно, 46-й раз на території музею-заповідника Хутір «Надія» зустрічав гостей з усієї України на щорічному святі «Вересневі самоцвіти». На святі побувала і медіа-група Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка.

Яскраве осіннє листя, припікаюче сонце, народна музика, талановиті люди та посмішка від задоволення – як ще можно було краще розпочати святковий суботній день? Здається, що атмосферніше не може бути ніяк. На території хутору можна було знайти розваги на свій смак: подивитися виставки картин, фотографій, театральні шоу, пофотографуватися, зробити своїми руками оберіг для дому чи придбати сувеніри з різних куточків України. Сувеніри – окрема річ: ми не витримали та придбали від майстринь hand-made прикраси та розфарбований деревяний посуд.

Після того, як змогли смачно підкріпитися, згадали, що найголовніше попереду:  молодіжний театр «Резонанс», який зібрав біля сцени більшу частину гостей свята. Показували смішні театральні постановки, уривки з вистав. Театральна гра настільки заворожувала, що бігли мурашки по шкірі.

Загалом можна сказати, що кожного року емоції залишаються найяскравішими і хочеться повертатися на святкування не лише за смачним м’ясом, але і за приємними спогадами від талановитих людей та їх творчості!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись