• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Краса в історії...

Першокурсники факультету психології та педагогіки у вересні місяці мали честь відвідати бібліотеку ім. О. Бойченка. Отримали масу позитивних вражень та дізналися про деякі моменти з існування закладу.

Працівники ознайомили студентів з чудовою та цікавою історією книгозбірні.

Усі змогли поринути до стародавніх часів та уявити, як саме у тій залі, де всі перебували, проводили бали та зібрання еліти.

Керівництво намагається зберегти архітектуру в тому вигляді, якому вона перебуває всі роки з моменту сворення. Сама бібліотека розташована у приміщенні, яке є пам'яткою архітектури кінця ХІХ століття обласного значення. Обласна бібліотека для юнацтва ім. О . М. Бойченка була відкрита 6 грудня 1978 року.

Студенти заповнили читацькі квитки, тому від тепер матимуть змогу вільно відвідувати бібліотеку та черпати знання на майбутнє.

Але найбільші враження на першокурсників справила чудова презентація працівників книгозбірні про видатного українського політичного та державного діяча, прозаїка,  драматурга та художника – Володимира Винниченка. Усі із захопленням черпали знання про відому особу. Усі цікаві моменти з життя драмаурга видалися дуже пізнавальними, що посприяло індивідуальному вивченню та зацікавленості студентів.

Усі без виключення були задоволені , що провели свій час із користю та дізналися про безліч цікавих подій. Дякуємо працівникам бібліотеки ім. О. Бойченка за велику роботу та пізнавальну інформацію.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись