• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Нові зустрічі у день відкритих дверей

Як зазвичай, 1-го жовтня Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка відкрив свої двері для нових гостей. Близько сотні абітурієнтів з батьками завітали познайомитися з його величністю Університетом.

Для багатьох – це щось неосяжне та незвідане, для когось – це новий ступінь, а хтось очікує нового року, щоб носити почесне звання – «студент»! У будь-якому випадку, немає кращої можливості, ніж у день відкритих дверей, познайомитися з головними представниками ВНЗ.

На початку, у фойє, гостям презентували виставку досягнень та можливостей факультетів навчального закладу. Перед майбутніми студентами виступили проректори, декани факультетів та представники Центру довузівської підготовки та приймальної комісії.

Для гостей свята відбувся концерт за участю кращих аматорських та професійних мистецьких колективів, які продемонстрували високий духовний та естетичний потенціал вишу.

Надалі абітурієнти відвідали археологічний музей, наукову бібліотеку, познайомилися з розвинутою інфраструктурою факультетів університету.

Кожен гість міг особисто поспілкуватися з адміністрацією та деканами університету для того, щоб дізнатися особливості навчання та розставити правильні пріорітети для майбутнього навчання!

Чекаємо на Вас наступного року з нетерпінням!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись