• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Академія Лідерів "Let's do it, Ukraine"

17 вересня 2016 року в стінах обласного художнього музею відбулася Академія лідерів «Let's do it, Ukraine в м. Кропивницький», в якій активну участь брали студенти факультету історії та права КДПУ ім. В.Винниченка. Тренінг організований Всеукраїнською громадською організацією «Зробимо Україну чистою» і присвячений активізації участі молодих людей в житті нашого міста та області. Ведучим тренером стала Президент та офіційний представник міжнародного екоруху «Let's do it, Ukraine» - Юлія Мархель.

В ході активної роботи учасники дізнались чому варто брати участь у громадській діяльності та допомагати суспільству, як залучити до вирішення соціальних проблем громаду, а також як привернути увагу влади та ЗМІ. Тренер надала корисні практичні поради щодо ведення ділової бесіди, удосконалення ораторської майстерності та розвитку лідерських якостей. Будь-який тренінг немислимий без психологічних вправ, проведені особистісні завдання допомогли студентам віднайти життєві орієнтири, визначити кар’єрні цілі та шляхи їх досягнення.

Президент організації познайомила майбутніх волонтерів із Всеукраїнською громадською організацією «Let's do it, Ukraine» та напрямками її діяльності, схематично представила структуру національної команди, провела паралелі з регіональними осередками та підкреслила важливість ролі волонтера як двигуна механізму всієї команди. В рамках презентації громадського руху було показано відео-звіт з масового прибирання в м. Києві. Результати проведених екологічних акцій послужили мотивацією для майбутніх громадських активістів.

В легкій та невимушеній атмосфері учасники Академії лідерів провели близько чотирьох годин, а чай та солодощі впродовж всього заходу стимулювали їх мозкову активність. Сповнені нових знань і мотивації студенти вирушили втілювати в життя девіз тренінгу: «Хочеш змінити світ - почни з себе!»

Студентка 22-ї групи Мітькова Ілона 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись