• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

До новорічних свят конкурс краси та мужності: “SUPERСТУДЕНТ 2017”

28 грудня до новорічних свят в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка вперше відбувся довгоочікуванний для усіх дівчат конкурс краси, мужності, шарму, харизми та артистизму -  “SUPERСТУДЕНТ - 2017”. Вісім мужніх представників чоловічої статі  боролися за звання найгарнішого студента.

Під час конкурсу розібралися, який же хлопець потрібен у сучасному світі дівчині — гарний зовнішньо чи все ж духовно багатий?  У 5-ти конкурсах учасники розкривалися по-справжньому: “Візитна картка” показали хлопців мужніми та познайомила поближе з глядачем, “Інтелектуальний”, де хлопці відповідали на каверзні питання, показавши, як можуть швидко сформулювати свою думку.  Третій — відеоконкурс: “Екранний герой”, де журі оцінювало учасників за вміння триматися в кадрі. До речі, вельмишановне журі, які знають, як зробити зі звичайного юнака справжню легенду та особистість: Олександра Філімончук — помічник народного депутата України Олександра Горбунова, Ганна Дашковська — адміністратор кафе -бару “SHO бар”, Дар'я Голубенко — представниця від кафе “Кафельян”, Олена Рудковська — директор модельного агенства “MIX models” та Ігор Спінул — голова журі, Заслужений працівник культури України, художній керівник Народного ансамблю бального танцю “Конвалія”. Що далі шоу, тим гарячіше ставало на сцені та у залі. Четвертий та п'ятий вихід конкурсантів вразив кожного у залі.  Брутальний номер “Помічники Санти” та пристрасне “Танго” у парі з солістками НАБТ “Конвалія” відкрили хлопців з мужньої сторони.

Під час шоу привітав з прийдешніми святами викладачів та студентів ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка — Олег Анатолійович Семенюк та згадав найпозитивніші та радісні моменти 2017 року. Також свої вітання надійшли у вигляді творчих дарунків від Марини Качур, учасниць конкурсу “SUPERСТУДЕНТКА 2017”, Марії Спінул та Владислава Кіяна — солістів НАБТ “Конвалія”, Марії Беспалової,  Маргарити Омельченко та  Марини Ковбаси - студенток мистецького факультету.

За результатами журі:

№ 1 Михайло Фертюк — фізико-математичний факультет — “Містер креативність”

№ 2 Ігор Левченко — факультет філології та журналістики — “Містер творчість”

№ 3 Євген Циганко — факультет історії та права — “Містер романтичність”

№ 4 Антон Колос — факультет іноземних мов — “Містер стиль”

№ 5 Іван Зоря — “Містер артистичність”

№ 6 Віктор Українцев — мистецький факультет — “Містер індивідуальність“

№ 7 Олександр Плотніков — факультет фізичного виховання — “Містер харизматичність”

№ 8 Іван Чухнов — природничо-географічний факультет —  “Містер мужність”

2 віце — містер 2017 - № 5  Іван Зоря

1 віце -містер 2017 — № 4 Антон Колос

SUPERСТУДЕНТ 2017 — № 7 Олександр Плотніков 

Леонардо да Вінчі казав: “Сяюча краса юності зменшується у своїй досконалості від надмірних і занадто вишуканих прикрас”, але поки наші студенти найкращі, то ми можемо показувати це!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись