• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Науковий звіт 2017

27 березня відбулася звітна наукова конференція Центральноукраїнського державного педагогічного університету. В актовій залі зібралися науково-педагогічні працівники, докторанти та аспіранти університету й підвели підсумки наукової діяльності у 2017 році.

20180327 141133

Відкрив та вів засідання ректор університету доктор філологічних наук, професор Олег Анатолійович Семенюк. Наукову доповідь «Інвазії. Життя серед паразитів» виголосив доктор біологічних наук, доцент Олександр Володимирович Гулай. Проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор Сергій Павлович Михида окреслив здобутки 2017 року та перспективи діяльності наукової спільноти у 2018-му в презентації «Про підсумки науково-дослідної роботи професорсько-викладацького складу університету за 2017 рік та завдання на 2018 рік».

DSC 0273

Завершилося засідання врученням нагород колективам кафедр, які за підсумками науково-дослідницької діяльності вибороли перші 5 місць у загальноуніверситетському рейтингу, кращим науковцям 2017 року в галузях наук, науковим керівникам переможців Всеукраїнської студентських олімпіад і Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук. Дипломами та преміями відзначено науковців, які у звітному році захистили докторські дисертації та викладачів, які оприлюднили свої наукові здобутки у виданнях, які входять до наукометричних баз Scopus та Web of Science.

DSC 0276

Детальніше ознайомитись з результатами науково-дослідницької діяльності професорсько-викладацького складу університету за 2017 рік можна в поданій презентації.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись