• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Перемога у Всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики "Квітка України" (ЛОНГРІД)

6-7 квітня на факультеті фізичного виховання нашого університету відбувся ІІ Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Квітка України", у якому студентка І курсу факультету фізичного виховання Анастасія Волошина виборола І місце за програмою майстрів спорту.

Уже другий рік поспіль у Кропивницькому проходить Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Квітка України" під патронатом майстра спорту з художньої гімнастики Катерини Квітки. Цьогоріч, у змаганнях прийняли участь 142 спортсменки. Наш університет представляли студентки факультету фізичного виховання Анастасія Волошина, Олександра Кущенко, Анастасія Почиваліна та Юлія Левицька. 

Переможні місця у своїй віковій категорії здобули майстри спорту України з художньої гімнастики Анастасія Волошина ( І місце) та Олександра Кущенко (ІІІ місце).

Нагадаємо, що Катерина Квітка - наша землячка, яка починала займатися гімнастикою у ДЮСШ «Зірочка» (м.Кропивницький) під керівництвом Наталії Бурмак і згодом стала вихованкою Школи Дерюгіних (м.Київ).

 

Більше фото та інформації про турнір у лонгріді: http://studentsdpu.tilda.ws/flowerofukraine2018

 

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись