• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профорієнтаційна робота на мистецькому факультеті

12 квітня викладачі та студенти мистецького факультету  Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка відвідали Коледж мистецтва та культури (м. Олександрія) з концертною програмою. Концерт, спрямований на профорієнтацію молоді, провела декан мистецького факультету, доктор педагогічних наук, професор Стратан-Артишкова Тетяна Борисівна.  До заходу долучились народний артист України, доцент кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання Сергій Дьомін, студенти музичного та хореографічного відділень Беспалова Марія, Локарєва Інеса, Капінос Дар’я, Романченко Ірина, брати Понзелі – Олексій та Євген. Зал зустрів гостей із Кропивницького тепло, з гучними оваціями.

В організації концерту брали участь заступники декана мистецького факультету: кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Фурсикова Тетяна Володимирівна та кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри музичного мистецтва і хореографії Локарєва Юлія Валеріанівна.
Завершив творчу зустріч директор Коледжу мистецтва та культури, заслужений працівник культури України Баранов Іван Михайлович, який подякував за чудово проведенний час з концертом від творчої частинки Центральноукраїнскього державного педагогічного університету.

 

Абітурієнтам ми радимо ретельно підходити до вибору ВНЗ для вступу, адже навчання повинне бути не заради диплому, а заради нових, цікавих вам знань.
Професарсько-викладацький склад Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, готує професійних, креативних, творчих і конкурентоспроможних фахівців. У тому числі й мистецький факультет завжди відчинить двері юним талантам!

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись