• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Наші студенти-футболісти у фіналі І відкритого кубку "Футбольна весна Олександрійщини"

З 10 березня по 21 квітня студенти-футболісти факультету фізичного виховання, у складі команди “Інгул-Агро-Ленд”, взяли участь у першому відкритому кубку “Футбольна весна Олександрійщини”, де стали фіналістами цих змагань.

Ігри проходили по суботах на полі зі штучним покриттям у м. Олександрії. Змагання відбувались за коловою системою, з участю у фіналі команд, що зайняли 1 і 2 місце.

З 5-ти ігор у групі, наші хлопці вибороли 3 перемоги та 1 раз поступилися фавориту цих змагань – команді “Украгроком”. Посівши 2-е місце  наша команда дійшла фіналу. Він відбувся у Головківці, де наша команда поступилась  господарям з рахунком 1:3.

Склад команди: Сцепінський Владислав – ІІІ курс, Стаднік Владислав – І курс магістратури, Самаіл Костянтин – ІІІ курс, Грігорьєв Богдан – І курс, Руденко Олександр – І курс, Баришніков Ілля – ІІ курс, Довженко Максим – ІІІ курс, Зайцев Олександр – ІІІ курс, Іванов Дмитро – ІІ курс, Жуган Валентин – ІV курс, Зикович Олександр – І курс, Піщан Микола – ІІ курс магістратури.

Тренер команди – кандидат педагогічних наук, доцент Собко Сергій Григорович. 

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись