• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Головоломки, волейбол і педвард ім.О. Самосьєва: як проходило цьогорічне Студмісто

Головоломки, волейбол і педвард ім.О. Самосьєва: як проходило цьогорічне Студмісто

«Найкращий відпочинок – на Студмісті!» – переконані студенти, які взяли участь у найактивнішій та найочікуванішій події цієї весни.

Щоб остаточно пробудитись та зарядитись позитивом, організатори свята влаштували енергійну руханку-флешмоб. Одразу після неї, шляхом жеребкування, координатори об’єднались зі своїми командами – почався І етап квесту. Учасники кожної з команд мужньо боролись за перемогу. Новинкою цьогорічного квесту стала локація «Головоломки». Майже всі команди показали гарні результати у вирішенні цього інтелектуального завдання. По завершенню І-го етапу, залежно від часу проходження, команди отримали Студмані.

ІІ етап квесту – це ще одна родзинка цьогорічного заходу від організаторів свята – ППО студентів ЦДПУ ім.В.Винниченка. Учасники отримали інструкції та матеріали для побудови власного Студміста. Кожній команді дісталось одне міністерство, у рамках якого вони мали облаштувати містечко. Міністри від кожного міністерства узгодили план забудови та прийнялись за роботу. Чарівне студмістечко розквітало та змінювало свій вигляд з кожними правками команд: лінії електрофікацій, порти, заводи, лікарні, парки, військові частини, школи маглів та навіть педвард імені Олександра Самосьєва. Чого тільки не вигадали наші креативні студенти аби здобути перемогу. Не менш важливим був захист своїх забудов. Міністр від кожної команди представляв свій вклад у створенні спільного проекту та важливість саме свого міністерства. Цей етап неабияк змінив очікувані результати.

Отже, впевнено вирвалась вперед і посіла І місце команда факультету історії та права, які підкорили всіх своїм креативним підходом до вирішення завдань. ІІ місце зайняла команда фізико-математичного факультету. З невеликим відривом (у декілька балів), на ІІІ місці опинилась команда мистецького факультету. Переможці отримали грошові нагороди від ППО студентів ЦДПУ ім.В.Винниченка, цінні призи, сертифікати та квитки від спонсорів свята.

Поки команди квесту вирішували нелегкі завдання – волейбольні команди змагались за першість. Судив поєдинки викладач кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури Сукачов Олександр Володимирович, який вже не вперше долучається до організації дійства такого масштабу.

За результатами: І місце посіла команда факультету фізичного виховання, які своїм професіоналізмом не поступаються найвищим місцем на п’єдесталі. Злагодженість дій та незламна воля допомогли у здобутті ІІ-го місця спортсменам природничо-географічного факультету. ІІІ переможці - команда факультету педагогіки та психології.

Підсумком дня стала дискотека від Молодіжної організації «CHIZAKO». Студенти мали можливість познайомитись один з одним і взяти участь у цікавих конкурсах.

ППО студентів ЦДПУ ім. В.Винниченка дякує за підтримку ректорату університету, Кропивницькій філії телекомунікаційної компанії «Воля», магазину канцелярських товарів «Шкільний Всесвіт», «ADRENALIN HOTEL» - стрибки з готелю «Турист», команді «Еkvitas», «Oliver Smith Морозиво пломбір "Традиції Нової Зеландії"», нічному клубу “Velvet”, Молодіжній організації «CHIZAKO», Студентській раді університету, а також студентам, які долучились до організації цього дійства.

Інформацію надала студентка факультету філології та журналістики Войтенко Яна

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись