• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
З міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» – із золотими медалями

З міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» – із золотими медалями

23-25 жовтня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбувалася Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», організаторами якої виступили: компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Серед 550 учасників форуму, які з’їхалися із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, Болгарії, США, Франції, була й делегація Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у складі завідувача відділу аспірантури та докторантури Юлії Сільченко та керівника служби міжнародних наукових та академічних зв’язків Анни Ляшук.

«Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє досягнення та кращий досвід національних і закордонних закладів освіти; експозиції виробників і постачальників навчального обладнання та технічних засобів, інноваційних програм і рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем розвитку освіти. Роботу виставки супроводжувала змістовна тематична програма з актуальних питань інноваційної діяльності закладів освіти, інноваційних можливостей SТЕM-освіти у вимірі модернізації освіти, реалізації завдань Концепції Нова українська школа, застосування інтерактивних технологій та сучасного обладнання в освітньому процесі тощо.

Крім представлення найновіших досягнень у сфері освіти й науки та обміну передовим досвідом, у межах Десятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу на отримання Почесного звання «Лідер інновацій в освіті». ЦДПУ імені В.Винниченка виборов золоту медаль у номінації «Інноваційне освітнє середовище: нові виклики та сучасні рішення».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись