• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Жовтневі перемоги факультету фізичного виховання

Жовтневі перемоги факультету фізичного виховання

Протягом місяця студенти факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка радували перемогами.

Так, з 9 по 14 жовтня у м. Запоріжжя відбувся Кубок України з боксу в рамках 42-го турніру серед чоловіків, присвячений Дню Визволення м. Запоріжжя від німецько-фашистських загарбників та пам’яті Героя Радянського Союзу Миколи Яценка. Студент IV курсу Павло Гореленко у ваговій категорії 64 кг виборов ІІІ місце.

В рамках Х традиційного турніру з класичного волейболу серед жіночих команд пам’яті тренера-викладча Янчук О. В., що відбувся 21 жовтня у спортивній залі ЦДПУ ім. В. Винниченка, збірна команда факультету фізичного виховання зайняла І місце. У турнірі брало участь 6 команд (5 місцевих та одна з міста Олександрія). Збірна команда  була представлена цікавим складом, нинішніми студентками факультету фізичного виховання: Прокопчук Олександрою, Ворох Ілоною, Давиденко Анною та студенткою факультету іноземних мов Грицюк Наталією, випускницею факультету фізичного виховання Моцою Богданою та майбутніми абітурієнтками, які мріють вступити до нашого університету: старшокласницями Коваль Мариною та Капканець Олександрою. Тренер ‒ Зіненко Богдан

І завершує насичений спортивними перемогами місяць подія, що відбулася 27.10.2018 року у м. Олександрія на відкритому кубку спортивного клубу «Ояма» з кіокушинкай карате. Студентка першого курсу факультету фізичного вихованнясеред юніорок у ваговій категорії +45 кг Демченко Валерія зайняла ІІ місце.

Вітаємо наших чемпіонів і призерів та бажаємо їм успіхів у майбутніх спортивних стартах!

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись