• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Кубок ректора ЦДПУ з танцювального спорту 2018

Кубок ректора ЦДПУ з танцювального спорту 2018

18 листопада уже сьомий рік поспіль відбувся Кубок ректора ЦДПУ з танцювального спорту.

Організаторами стали: ректор ЦДПУ імені В. Винниченка, професор Олег Семенюк, народний депутат України Костянтин Яриніч, за підтримки якого було надано призи переможцям, а також народний ансамбль бального танцю «Конвалія» (художній керівник – Ігор Спінул) та факультет фізичного виховання ЦДПУ (декан – професор Анатолій Турчак). Саме на базі згаданого факультету й проходив турнір, котрий зібрав 225 танцювальних дуетів з Кіровоградщини та інших областей України.

Традиційно учасники змагалися у двох вікових категоріях (дитячій та дорослій) і у двох програмах – латиноамериканській та європейській. Скажемо одразу, студенти університету виявилися не надто «гостинними господарями», та не віддали гостям жодної сходинки на п’єдесталі пошани в латиноамериканській програмі серед дорослих. Іван Суботін і Ліза Донцова фінішували третіми, друге місце вибороли Олександр Бушляк та Дарина Коритько, а переможцями стали Іван Гончаренко та Аліна Вустілка.

Також маємо підстави порадіти за успіхи учнів практично рідного нам Педагогічного ліцею: Дмитро Іванченко та Діана Вєхтєва були кращими у європейській програмі в молодшій віковій категорії. А першими в латиноамериканській програмі серед дітей стали, сподіваємося, майбутні студенти нашого університету, вихованці ансамблю «Конвалія» Данило Єрьоменко та Єва Спінул.

Змагання відбулися за підтримки мережі магазинів moyo.ua

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись