• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
“Вернісаж талантів” на День студента у ЦДПУ

“Вернісаж талантів” на День студента у ЦДПУ

Кожен рік 17 листопада вся країна відзначає чудове свято - День студента. Важко, напевно, знайти в Україні студента, який не знає про існування цього свята.

Саме студентські роки в житті кожної людини займають особливе місце. У них - перше кохання, пізнання своєї професії, перша сесія, перша практика. Ці роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості. Це час набуття професійних навичок.

Саме тому 15 листопада відбувся урочистий концерт, присвячений Міжнародному дню студента. А щоб свято вдалося ще краще, концерт розпочали виступом Народного ансамблю бального танцю «Конвалія» та вітальним словом ректора Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, доктора філологічних наук, професора Олега Анатолійович Семенюка. Також він нагородив найактивніших студентів за особистий внесок у розвиток студентського життя університету.

Увазі гостей представили кращі номери факультетських оглядів-конкурсів «Вернісаж талантів 2018», які стали лауреатами фінального гала-концерту, а учасники отримали не лише привітання від деканів та заступників, а й золоті кубки лауреатів.

До святкових привітань долучився Голова профспілкового комітету студентів Олександр Сергійович Самосьєв, який оригінально та завзято привітав студентство, побажав творчих злетів та перемог.

Нарешті студенти, які проживають у гуртожитках, дочекалися цієї приємної миті — підведення підсумків огляду-конкурсу на кращий гуртожиток, кращий блок та найкращу кімнату.

Ректорат університету та ППО студентів ЦДПУ ім.В.Винниченка підготували творчий дарунок від неймовірного колективу «Місто доріг».

А у фіналі свята пролунало побажання студентам залишатися завжди веселими, життєрадісними, щасливими та цікавими людьми! І, звичайно ж, з гордістю нести звання “студента Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка”, бути повними енергії і сил, стати фахівцями у своїй професії!

Студентка факультету філології та журналістики
Войтенко Яна

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись