• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Чемпіонат «Молодіжна ліга гумору»

Чемпіонат «Молодіжна ліга гумору»

У Кіровоградській області за ініціативи молоді Кіровоградщини, Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості започаткувати обласний молодіжний чемпіонат «Молодіжна ліга гумору».

Редакторами Ліги стали випускники Кіровоградського ОЦДЮТ, відомі у місті ведучі та люди, які мають великий досвід ігор у КВК та у Лізі Сміху – Юрій Тушевський та Павло Іванов.

Перший етап чемпіонату відбувся 11 грудня 2018 року у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Студенти закладів вищої та професійно-технічної освіти виявили бажання стати учасниками молодіжного чемпіонату. Осторонь не залишився і наш Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка. Команда «Три капітани» була зібрана зі студентів різних факультетів. В команду також увійшли студенти факультету педагогіки та психології: Іван Зоря, Владислав Лісовенко, Анастасія Олексієнко, Аліса Кушнірова, а також реквізитори – Ольга Сагун та Маргарита Бігун. Напевно, це і допомогло нам вибороти своє місце під сонцем, тобто тренера. Адже боротьба була досить складною.

Загальна тема чемпіонату – «На молодіжній хвилі», тема 1 туру – «Від сесії до сесії». Учасники мали показати виступ-представлення своєї команди, після якого їх могли обрати запрошені зіркові тренери. Тому у сезон увійшли такі тандеми: Ярослав Ярошевський та «Три капітани» (Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка) і «Покоління NEXT» (Кропивницьке вище професійне училище); Максим Зарва і «220 Вольт» (Регіональний центр професійної освіти ім. О.С. Єгорова); Кирило Мельник та його команди «Перша перспективна» (Медичний факультет №2 Донецького національного медичного університету) та «Кафе “Екіпаж”» (Льотна Академія Національного авіаційного університету); Дмитро Крендель та «Аферисти гумору» (Збірна м. Кропивницький) і «Дівчаче камеді» (Державний навчальний заклад «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування»); Олександра Крикун та її  «А шо потом?» (Кропивницький коледж харчування та торгівлі), «Жигулі» (Центральноукраїнський національний технічний університет).

Отже, тренером команди «Три капітани» став Ярослав Ярошевський. На «Аfter party» ми познайомились із тренером. Він відмітив наші переваги, дав рекомендації щодо недоліків, а найголовніше, повідомив, аби ми готувались до знайомства із Володимиром Зеленським.

Тепер наша команда буде готуватись до наступної гри та йти до перемоги. Тому побажайте нам успіху!

Повідомлення підготувала журналіст факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись