• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Суперстудент-2018 в ЦДПУ

Суперстудент-2018 в ЦДПУ

26 грудня в актовому залі ЦДПУ імені В. Винниченка відбулося дійство, на яке чекали увесь рік – конкурс серед хлопців університету «Суперстудент 2018». Проведено безліч кастингів, переглянуто сотні кандидатів і обрано дійсно гідних учасників, які з гордістю представили свої факультети.

Народний хореографічний ансамбль бального танцю «Конвалія» та харизматичні ведучі Анна Ланецька та Ігор Яремчук забезпечили справжнє феєричне відкриття заходу. А оцінювало наших конкурсантів справедливе, чесне та найдосвідченіше журі: директор модельної агенції «Міх Models» Олена Рудковська, помічник народного депутата України Костянтина Яриніча Ганна Трушевич, фотограф студії «Уют» Інна Сердюк, переможниця конкурсу «Суперстудентка-2018» Марина Стеба та телеведучий Богдан Швець.

Цього року сценарій здивував та зацікавив, адже на сцені відбувалось справжнє детективне розслідування! Свято опинилось під загрозою, а наші мужні містери та запрошені гості протягом шоу його рятували, піднімали відсоткове співвідношення «Духу Різдва» та повертали викрадену корону.

Діловий вихід та інтелектуальний конкурс дали змогу подивитись на хлопців з іншого боку! Вони постали перед нами мужніми, гарними та всебічно обізнаними, а творче представлення виявило родзинку кожного з них.

До привітання також долучились Владислав Бурага, Лілія Тітенко та Марина Качур, Анна Нестеренко, які створили справжню новорічну казку своїми неперевершеними виступами та привітали всіх з прийдешніми новорічними святами.

Настав момент істини та оголошення результатів. Переможцем конкурсу та володарем звання «Суперстудент 2018» став представник факультету фізичного виховання Олександр Коваленко. Першим та другим віце-містерами було обрано Владислава Лісовенка (факультет педагогіки та психології) та Костянтина Колоса (фізико-математичний факультет). За результатами інтернет-голосування кращим став Нікіта Шендеровський (факультет філології та журналістики). Кожен учасник отримав подарунок від Первинної профспілкової організації студентів ЦДПУ імені В. Виниченка, а також подарунки від журі.

Ми вітаємо учасників із перемогами та дякуємо за підтримку ректорату університету, ППО студентів ЦДПУ імені В.Винниченка та народному депутату України Костянтину Яринічу.

Член профкому студентів,
студентка факультету філології та журналістики
Яна Войтенко

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись