• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Партнерська зустріч консорціуму «Гендерні студії: Крок до демократії та миру у сусідніх до ЕС країнах з різними традиціями»

Партнерська зустріч консорціуму «Гендерні студії: Крок до демократії та миру у сусідніх до ЕС країнах з різними традиціями»

4 по 8 березня в Університеті Вітовта Великого (Каунас: Литва) відбулась зустріч членів консорціуму проекту «Гендерні студії: Крок до демократії та миру у сусідніх до ЕС країнах з різними традиціями» за програмою ЕРАЗМУС+ з України, Литви, Греції, Угорщини, Марокко та Тунісу обговорили основні досягнуті результати та окреслили найближчі завдання для успішного завершення трирічного проекту.

001

Результатом даного проекту в ЦДПУ ім.В.Винниченка є магістерська освітньо-професійна програма «Освітні / педагогічні науки (Освітні вимірювання. Гендерні студії: науковий аспект», детальний опис якої можна знайти за адресою (https://phm.cuspu.edu.ua/nauka/mizhnarodni-proekty/proekt-erasmus/1573-erasmus.html). Більше інформації про проект GeSt та результати його діяльності можна знайти на сайті проекту (http://gestproject.eu/) та в соціальних мережах Facebook (https://www.facebook.com/gestproject.eu/) та LinkedIn (https://www.linkedin.com/groups/8581671/).

Інформацію надано факультетом математики, природничих наук та технологій
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись