• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Здай кров – подаруй життя!

Здай кров – подаруй життя!

Кров — це найдорогоцінніше, що одна людина може подарувати іншій, адже за статистикою, один донор крові може врятувати життя трьох людей. Проте існує лише кілька десятків країн, де донорська кров забезпечує 100% потреби, необхідної для населення. В Україні показники донорства крові, на жаль, невисокі.

Тож, первинна профспілкова організація студентів нашого університету запрошує долучитись до донорства разом! І пам'ятайте, кожна краплина крові - врятоване життя!

Нагадаємо про цікаву перевагу для всіх донорів – це звільнення від навчання та роботи на два дні (1-й день здачі крові, 2-й за вибором), а чай та печиво надається в центрі переливання крові безкоштовно. Після здачі крові надається талон на обід в кафе. Також це чудова можливість безкоштовно отримати результати своїх аналізів на ВІЛ/СНІД, гепатити А,В,С та інші і дізнатись свою групу крові.

Якщо хочеш взяти участь у благодійній акції – зареєструйся за посиланням та уважно прочитай особливості здачі крові!

IMG 20190516 204234 189

23 травня о 8:00 біля ТРЦ "Depot" чекаємо на тебе! Приходь сам та повідом тих, кому це буде цікаво!

Посилання для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQD-Y0GwHabXI3Qrp9sNKEGP7rh8TClQoCje9BIGmlwdZtaw/viewform

Хто може бути донором і які є протипоказання: http://moz.gov.ua/article/health/hto-mozhe-buti-donorom-krovi-i-jak-gotuvatisja-do-zdachi-krovi-

Студентка факультету філології та журналістики,
член профкому студентів Войтенко Яна



Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись