• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Наука

Вітання до Дня науки в Україні!

Високоповажні професори, доценти, викладачі, шановні здобувачі освітньо-наукового ступеня доктора філософії, студенти – усі, хто окрім копіткої щоденної педагогічної та освітньої діяльності спрямовує свою інтелектуальну й творчу енергію на розбудову наукового дискурсу університету й України!

Разом із колективом наукового відділу: вченим секретарем університету професором Світланою Омельяненко, відповідальним за наукову роботу студентів доцентом Олександром Чінчоєм, завідувачем аспірантурою та докторантурою Оленою Стрілець-Бабенко, керівником міжнародного центру Аліною Степаненко, методистом Яною Войтенко, котрі супроводжують і спрямовують у безкінечних вимірах сучасних вимог, сердечно вітаю вас із Днем науки в Україні!

2

У складних умовах ви демонструєте високі особисті досягнення в здобутті наукових ступенів і вчених звань, публікації своїх надбань у провідних виданнях України і світу, написанні монографій і посібників, передачі свого безцінного досвіду новим поколінням.

Щороку в цей день ми віншували один одного особисто в стінах наукової бібліотеки, ділились враженнями й ставили нові цілі. Сьогодні, попри обмеження, зал для науковців незримо наповнений вашою енергією. Вона ледь поміщається на стендах, що вгинаються під вагою ваших праць!

1

Зичу міцного здоров’я, натхнення, нових здобутків у науковій і педагогічній діяльності! А Вашим близьким і рідним – уклін за терпіння, відірваний від сім’ї час на створення позитивного іміджу та високого рейтингу Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка!

Зі щирою повагою проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор Сергій Михида.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись