• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

До уваги студентів університету!

Відкрито конкурсний набір студентів на семестровий обмін
у Поморську академію в Слупську (Польща)
протягом осіннього семестру з 01.10.2020 по 30.01.2021
(за умов відсутності карантину)

В обміні можуть взяти участь студенти-бакалаври всіх спеціальностей, крім студентів 1 курсу та останнього семестру випускного курсу всіх освітніх рівнів державної та комерційної форми навчання.

Договір про співпрацю між ЦДПУ ім. В. Винниченка і Поморською Академією в м. Слупськ (Польща) надає можливість студентам нашого університету паралельно безкоштовно навчатися у державному польському вищому навчальному закладі протягом семестру. Проживання у гуртожитку Поморської академії студентам з України приблизно 700 гривень на місяць.

З метою навчання за програмою обміну потрібно звернутися до відділу міжнародних зв'язків університету поштою [email protected] або каб. 215, 5-ти поверховий корпус університету. Для подання заявки на участь треба підготувати наступні документи: ксерокопію закордонного паспорту – сторінка з фотографією та особистими даними, ксерокопію студентського квитка, характеристику від куратора ECTS факультету із вказівкою про рівень академічної успішності студента та мотиваційний лист.

Кінцевий термін подачі документів -- 25 червня 2020 року.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись