• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

ДО УВАГИ ВИКЛАДАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ!

ДО УВАГИ ВИКЛАДАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ!

Команда проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», який виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси та робоча група ЦДПУ імені В. Винниченка у цьому міжнародному проєкті з радістю оголошує про розширення і запрошує до участі нових учасників від нашого навчального закладу!

Проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» прийме до медіаграмотної спільноти всіх вмотивованих і активних, які не потрапили до першої робочої групи (колеги з будь-яких факультетів, відділень, кафедр), і хочуть впливати на рівень свідомого аналітично-критичного сприйняття інформації й формувати спільноти викладачів, які натхненно будуть застосовувати здобуті знання та навички. 

Для того аби долучитися до проєкту, новим учасникам необхідно до 20 вересня заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/l2d_anketa 

Що ми пропонуємо новим учасникам: 

  • базове навчання інфомедійної грамотності (дві практичні онлайн-сесії); 

  • онлайн-навчання щодо методології інтеграції інфомедійної грамотності в навчальний процес (9 шляхів);

  • онлайн-навчання з інтеграції інфомедійної грамотності у різні предмети;

  • відеокурс щодо онлайн інструментів в освітньому процесі.

Які проєктні перспективи? 

Метою реалізації проєкту є включення навичок критичного сприйняття інформації до навчальних програм ЗВО як сталої частини стандартного навчального процесу. Команда проєкту надає методичну підтримку освітянам під час інтеграції інфомедійної грамотності в навчальні матеріали для роботи з вчителями та студентами різних спеціалізацій. Окрім того, викладачі мають постійний доступ до матеріалів проєкту для вільного використання.  

Також Ви можете пройти за лінками та дізнатися більш детальні умови участі з сайту АУП: https://www.aup.com.ua/druzi-khvilyuyuchi-novini-sogodni-dlya-va/

або сторінки у Фейсбуці: https://www.facebook.com/aupfoundation/posts/3364637793594238

У випадку питань звертайтеся до Анни Ляшук — міжнародний відділ університету каб. 215

З повагою,

команда проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» та робоча група ЦДПУ імені В. Винниченка

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись