• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

ДО УВАГИ ВИКЛАДАЧІВ!

Повідомляємо про відкриття конкурсу на отримання стипендії на навчання по програмі Chevening від уряду Великої Британії
Заявки до 3 листопада 2020 року.!

Chevening – це урядова стипендія Великобританії на навчання на однорічних магістерських програмах у Великій Британії для людей з досвідом роботи і лідерським потенціалом. Привертаємо увагу до того, що конкурс відкрито .для всіх, хто має досвід роботи (мінімум 2 роки): студентам-випускникам, що вже мають диплом бакалавра та магістра, аспірантам, викладачам, науковцям. Програма не ставить обмежень щодо віку і галузі навчання. Стипендія Chevening покриває навчання переважно на однорічних магістерських програмах в Великій Британії, а також проживання, переліт, та витрати на візу. Після завершення навчання стипендіати зобов’язані повернутись до Україні щонайменше на 2 роки.

applications open result

Що потрібно, щоб стати стипендіатом/стипендіаткою?

  • Демонструвати лідерські якості
  • Мати 2 роки досвіду роботи
  • Вільно спілкуватись англійською мовою
  • Успішно пройти відбір на стипендію та вступити на навчання в університеті в Великій Британії

Посольство Великобританії радо погодилося допомогти розібратись у процесі подачі заявки і, за бажання, пропонується або взяти участь в онлайн-заходах на сторінці Посольства у Facebook, або організувати онлайн-презентацію саме для бажаючих від нашого університету. Повідомте міжнародний відділ університету, якщо така пропозиція була б Вам цікава (Ляшук А.М., 215 каб. 5-ти поверховий корпус).

Chevening Farewell 1 result

Вичерпна інформація про програму і процес подачі документів знаходиться на ресурсі https://www.chevening.org/. Вікно для подачі документів у 2020 році відкрите з 3 вересня до 3 листопада.

Більше про програму і стипендіатів Chevening в Україні на сторінці Посольства Британії в Україні https://www.facebook.com/ukinukraine/

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись