• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

Шановні здобувачі освіти!

Кафедра теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка запрошує Вас 27-28 травня 2021 року до участі у ХІХ Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми фізичної культури, олімпійського й професійного спорту та реабілітації у навчальних закладах України» з обговоренням таких проблем:

1. Теоретико-методичні, історичні, філософські, соціально-економічні аспекти фізичного виховання і спорту, рекреації, валеології та фізичної реабілітації.

2. Нетрадиційні і сучасні системи та методи оздоровлення.

3. Інноваційні підходи до підвищення рівня здоров’я і формування здорового способу життя.

4. Сучасні інформаційні технології у формуванні професійних компетентностей майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту, здоров’я і здорового способу життя різних груп населення.

5. Професійне здоров’я і адаптивна фізична культура.

6. Військово-патріотичне виховання сучасної молоді засобами фізичного виховання і спорту.

Заявки на участь у конференції надсилати на електронну адресу: [email protected] , Мінчук Олені Леонідівні (0662490271).

Програма конференції:

27 травня (12.30) – Пленарне засідання (надасть можливості учасникам конференції представити доповіді та виступи для обговорення).

28 травня (12.30) – Секційні засідання (сприятимуть обговоренню наукових студентських здобутків за напрямами конференції).

З повагою оргкомітет конференції

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись