• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

Реалізація проєкту «Медіація: Навчання та трансформація суспільства/ MEDIATS»

Реалізація проєкту «Медіація: Навчання та трансформація суспільства/ MEDIATS»

Міністерство освіти і науки України інформує, що в рамках реалізації проєкту «Медіація: Навчання та трансформація суспільства/ MEDIATS» (напрям КА2 «Розбудова потенціалу вищої освіти» програми ЄС Erasmus+) 24 – 25 січня 2022 року в Університеті економіки та права «КРОК» (далі – Університет «КРОК») буде проведена Міжнародна конференція, присвячена розповсюдженню результатів проєкту.

Під час заходу передбачається:
● заслуховування доповідей та презентація кращих практик експертів щодо розвитку медіації в країнах Європейського Союзу та Східної Європи;
● поширення досвіду та досягнень у промоції цінностей медіації університетів учасників проєкту з України, Грузії та Азербайджану;
● проведення майстер-класів європейських експертів, а також українських, грузинських та азербайджанських медіаторів, які здобули професійні навички в рамках реалізації цього проєкту.

Програма заходу, порядок реєстрації та інформація про проєкт розміщені за посиланням. Захід буде проводитись у змішаному (офлайн та онлайн) форматі.

Адреса проведення заходу: м. Київ, вул. Табірна, 30-32, Університет «КРОК».

Контактна особа від університету щодо проведення конференції – Галина Богаченко, керівник проєктів та програм управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» (електронна адреса – [email protected]).

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись