• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

До уваги студентів!

Повідомляємо про конкурсний набір студентів на семестровий обмін в рамках міжнародної двосторонньої угоди у Поморську академію в Слупську (Польща) протягом весняного семестру з 20.02.2017 по 23.06.2017

В обміні можуть взяти участь студенти-бакалаври всіх спеціальностей, крім студентів 1 курсу та останнього семестру випускного курсу всіх освітніх рівнів державної та комерційної форми навчання. Договір про співпрацю між КДПУ ім. В. Винниченко і Поморською Академією в м. Слупськ (Польща) надає можливість студентам нашого університету паралельно навчатися та здобувати освіту у державному польському вищому навчальному закладі протягом семестру безкоштовно. Поморська академія забезпечує студентам безкоштовне проживання у гуртожитку.

З метою навчання за програмою обміну потрібно звернутися до відділу міжнародних зв'язків університету (каб. 215, 5-ти поверховий корпус) до начальника відділу міжнародних зв'язків Ляшук А.М. і заповнити анкету. При собі мати ксерокопію закордонного паспорту (сторінка з фотографією та особистими даними) ксерокопію студентського квитка, характеристику від куратора ECTS факультету.

Кінцевий термін подачі документів - 12 грудня 2016 року.

Інформацію надано науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись