• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

Оголошення для студентів!

Шукаємо кандидатів на посаду Голови Студентської ради університету. Студентська рада — орган студентського самоврядування, метою якого створення умов самореалізації особистості студентів і формування у них організаторських навичок, лідерських якостей, відповідальності за результат своєї праці. Вибори голови студентської ради ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Друзі, 24 жовтня відбудуться вибори студентського самоврядування в університеті, а саме:

Рівень самоврядування студентів:

– вибори голови студентської ради Університету

Тобто, як ви зрозуміли, ВАМ в один день необхідно буде обрати достойних людей на цю посаду. Вибори відбуватимуться шляхом прямих таємних голосувань, коли голосують усі студенти, що навчаються на денній формі навчання.

Нагадую, що балатуватися на цю посаду може будь-який студент, що навчається на денній формі навчання! Для цього потрібно з 2 по 12 жовтня подати кандидатуру та з 13 по 15 жовтня зареєструватися.

Подати:

– заявку кандидата на посаду голови студентської ради Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка;
– заяву на реєстрацію вас як кандидата Виборчій комісї;
– довідку про відсутність заборгувань по навчанню;
– копію квитанції по оплаті за навчання (тільки контрактникам);
– фото в електронному вигляді.

З моменту реєстрації кандидат може починати свою агітацію (з 16 по 23 жовтня) передбачену законом. Агітація закінчується за день до виборів (День тиші).

Долучайтесь до роботи студентської ради і наш Університет стане набагато краще. Лише ми зможемо його змінити, змінимо сьогодні на краще Університет, завтра змінимо нашу країну!

З питаннями та пропозиціями звертайтесь за телефоном: (095) 584 55 48

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись