• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

ІІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених

ІІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених

ІІІ Всеукраїнський форум Рад молодих вчених 2022 відбувся 27 жовтня в онлайн-форматі. Ініціатором його проведення стала Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Особливістю цьогорічної форми проведення форуму стали панельні дискусії, які були присвячені проблемам і перспективам діяльності рад молодих вчених в умовах війни в Україні та за кордоном.

Під час першої панельної дискусії учасники в залах були розділені за регіональним принципом та мали змогу поділитися власним досвідом щодо проблем та викликів, які супроводжують діяльність молодих учених в умовах війни в Україні саме в їхньому регіоні. Такий обмін думками дуже важливий і сприяє налагодженню комунікації в цей не простий час.

Друга панельна дискусія відображала виступи міжнародних спікерів, які окреслили можливості для молодих учених України (запис трансляції доступний за покликанням).

В цілому, проведення форуму сприяло активній комунікації молодих вчених у вирішенні їхніх проблем, посиленню співпраці між молодими вченими України, радами молодих вчених. З вірою у перемогу рухаємо науку вперед!

Програма форуму

Інформацію надано радою молодих вчених
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись