• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини Ради молодих учених

«7х7»: вдала комбінація

img 01Новий освітньо-інформаційний проект "7х7", ініційований Радою молодих вчених КДПУ ім. В. Винниченка, успішно стартував навесні з нагоди Дня науки.

Формат заходу – «7х7» – сім виступів по 7 хвилин, кожен з спікерів висвітлює окремий аспект заявленої теми. Це динамічна та інтерактивна комунікаційна платформа для обміну досвідом та можливістю познайомитися з реальними дієвими практиками науковців, які поєднують наукову діяльність з громадською, викладацькою, журналістською,  методичною та творчою.

Для першого інтенсивну було обрано актуальну тему «Ефективні інструменти наукової комунікації».

Слухачам міні-лекторію були запропоновані такі теми:

«Конференція TED: новий формат самоосвіти» (Сергій Ткаченко, викладач кафедри видавничої справи та редагування).

«Європейські наукові конференції: досвід і практика участі» (Роман Пикалюк, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри видавничої справи та редагування).

«Програма “Zavtra.ua”: можливості для молодих науковців» (Світлана Дубина, студентка 5 курсу факультету філології та журналістики).

«Наука та медіа: точки дотику» (Олександр Ракушняк, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри української літератури).

«Інтернет-представництво науковця: нові комунікативні можливості» (Ірина Ткаченко, кандидат філологічних наук, доцент кафедри видавничої справи та редагування).

«Експертна співпраця науковця із громадським сектором» (Ольга Кирилюк, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови).

«Соціальна мережа Facebook як комунікативний майданчик науковця» (Ольга Манойлова, кандидат філологічних наук, доцент кафедри зарубіжної літератури та компаративістики).

І для слухачів, і для спікерів такий формат був новим та експериментальним: всі виступи мали прикладний характер, відкривали досвід молодих науковців у різноманітних вимірах наукової та професійної діяльності.

Ознайомитися із виступами можна тут

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись